Onze faciliteiten

Keuken

In de leefkeuken van Reveille is ruimte om te relaxen. Er staat wijn voor je klaar in de koeler en in de ochtend wacht hier het ontbijt op je. Geniet hier met een hapje en een drankje in de zithoek of aan de eettafel. Daarnaast vind je hier een koelkast, een uitgebreide minibar, een waterkoker en een koffiezetapparaat.

*Is het mooi weer? Dan is het ook mogelijk om in de tuin te ontbijten.

Tuin

Heerlijk vertoeven onder het genot van een glas wijn, genieten van de ondergaande zon of dineren op het paviljoen. Reveille heeft een tuin speciaal voor haar gasten. Hier heb je een eigen stukje groen en natuur én eventueel een BBQ tot je beschikking.

Wifi

Onze gasten hebben op de gehele locatie gratis wifi.

Fiets nodig?

Reveille heeft twee E-bikes ter beschikking. Het is eventueel mogelijk om meer fietsen te reserveren. Laat van tevoren even weten wanneer je ze nodig hebt, dan zorgen wij dat ze klaarstaan. De E-bikes zijn een betaalde faciliteit. Wil je graag je eigen fiets meenemen? Zet deze dan veilig bij ons op het terrein.

Auto parkeren?

Naast je fiets parkeer je bij ons ook je auto voor de deur. Reveille heeft een gratis parkeerfaciliteit op eigen terrein.