Even voorstellen

Leuk je te ontmoeten! Wij zijn Renate en Jos. Samen met ons gezin hebben we de afgelopen jaren inspiratie opgedaan bij B&B ’s door heel Europa, tijdens vakanties en weekenden weg. Na zevenentwintig jaar stadsbestaan in Nijmegen begonnen wij zelf aan het avontuur. Dit prachtige pand omtoveren tot Reveille. Een nieuw hoofdstuk in ons leven.

De naam Reveille is de Franse vertaling voor ontwaken. Beiden vinden we de ochtenden het fijnste moment van de dag. Dit past bij ons. Daarnaast sluit de naam perfect aan bij de prachtige ochtenden die de omgeving te bieden heeft. De natuur is wat Reveille maakt. We geven om het groen om ons heen. Plastic gebruiken we dus zo min mogelijk en Reveille verwarmen we met een Pelletkachel en via heat pipes – een duurzaam alternatief dat draait op zonnestralen.

Wij kijken ernaar uit je in de watten te leggen tijdens je verblijf.

Tschüss!

Renate & Jos

Aanraders

Inspirerende B&B ’s

Finca El Otero

In Alicante aan de Spaanse Costa Blanca vind je de B&B Finca El Otero. Laat je verrassen door het prachtige uitzicht en de rust. Ernest en Peter zorgen voor een onvergetelijk verblijf en
een heerlijk ontbijt.

Bezoek website

Finca Gordo

Onder de rook van Málaga in Spanje overnacht je in Finca Gordo, de B&B van Marina en Peter. Beleef Andalusië op een unieke manier vanaf hun eigen berg. Hier kijk je uit over natuurpark Montes de Málaga én ben je binnen 30 minuten op het strand.

Bezoek website

Almapetra Trulli Resort

In Italië komen wij graag in Puglia. Ons verblijf in de authentieke Trulli-huisjes van het Almapetra Trulli Resort was een ware verassing. Kom hier tot rust en geniet van het heerlijke ontbijt van Stefania.

Bezoek website

Hibiscus Beach House

Als we onze kinderen in Aruba bezoeken combineren we dit meestal met een bezoek aan de andere eilanden van ons koninkrijk. Op Curaçao gaan we altijd naar Diane en Martin en hun hemelse B&B Hibiscus. Echt een aanrader!

Bezoek website